Pilvipalvelut

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto pilvipalveluna ei vaadi asiakkaalta järjestelmäinvestointeja tai ohjelmistopäivityksiä, vaan palvelun tarjoaja huolehtii kaikista ajanmukaisista ja esim. viranomaisten vaatimusten mukaisista päivityksistä.

Sähköinen taloushallinto mahdollistaa toimistorutiinien ulkoistamisen kustannustehokkaasti luotettavalle yhteistyökumppanille ja itsellesi tärkeät tehtävät, kuten laskujen hyväksyntä ja raporttien seuranta hoituu ajasta ja paikasta riippumatta vaikka 'laiturin nokassa'.

Ostolaskut

Ostolaskut käsitellään sähköisesti verkkolaskuina tai skannattuina sähköiseen järjestelmään. Laskujen hyväksyntä hoituu nopeasti ja helposti muutamalla hiiren klikkauksella. Hyväksytty ostolasku siirretään pankkiin maksettavaksi eräpäivänä taikka muuna haluttuna päivänä. Virhemahdollisuudet vähenevät, kun samaa asiaa ei tallenneta moneen kertaan eri järjestelmiin.

Myyntilaskut

Myyntilaskun tekeminen ja lähettäminen sähköisesti on nopeaa ja kustannustehokasta. Voitte luoda myyntilaskut halutessanne itse missä ja milloin teille sopii, taikka antaa laskutuksenne meidän tehtäväksemme.